Behandelingen

Voel je welkom bij Huidstudio by Ann. Een studio waar jij centraal staat en waar ik naar jou als mens kijk vanuit een holistische benadering. Ik ben niet alleen gefocust op de buitenkant maar gericht op de mens als geheel. Alle facetten (fysiek, mentaal en emotioneel) staan namelijk met elkaar in verbinding. Breder kijken dan enkel de symptomen, het werken met edelstenen, etherische oliën, massages en huidverbetering komen hier samen.

Facials

Elke huid is uniek, daarom is geen enkele behandeling hetzelfde. De facials worden gegeven met puur natuurlijke producten van Food for Skin. Voorafgaand aan de eerste behandeling starten we met een intake en huidanalyse. Hierin bespreken we jouw wensen, leg ik mijn werkwijze uit en gaan we kijken naar jouw huid en wat deze nodig heeft om te verbeteren.

De intake zal een leidraad zijn voor het verbeteren van de huidconditie en/ of het oplossen van huidproblemen. Tijdens daaropvolgende afspraken wordt er telkens opnieuw een korte analyse van de huid gemaakt, waardoor we steeds de vooruitgang van je huidconditie kunnen meten en de behandeling hierop afstemmen.

Peeling

Een peeling is dé ultieme huidverbeterende behandeling. Voor de verbetering van de huid door middel van peelings worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd en komen nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte.

De huidstructuur wordt verbeterd en de huid zal gladder, rustiger en stralender worden. Peelings zijn perfect in te zetten bij acne, littekens, pigmentatie en huidveroudering. De peelings kunnen eenmalig toegepast worden om de huid een boost te geven. Wanneer je de huid intensief wil behandelen, raad ik een kuur van meerdere behandelingen aan.

Zij gingen je voor

Massage

Kom tot rust tijdens een lichaamsmassage. Een massage zorgt ervoor dat je lichaam zich helemaal kan ontspannen en de aanmaak van endorfine (het geluks hormoon) en oxytocine (het knuffel hormoon) worden gestimuleerd. Hierdoor neemt je stress af en het verhoogd je geluksgevoel.

Om een optimale ontspanning te bereiken wordt tijdens de massage een natuurlijke olie gebruikt en aromatherapie. Deze combinatie zorgt voor ontspanning en balans.

Visagie

Met oog voor detail creëer ik graag jouw perfecte look. Voor iedere gelegenheid kun je bij mij terecht voor een passende make-up. Van naturelle dagmake-up look tot een stralende bruidsmake-up. Ik zorg dat je jezelf blijft maar dan op de allermooiste manier! Ook geef ik met plezier make-up advies over het gebruik van Mintenz minerale poeder.

De minerale make-up van Mintenz bestaat uit 100% natuurlijke en minerale werkstoffen die de huid egaliseren, verzachten, beschermen en werken aan het verbeteren van de huidconditie.

Gift cards

Ben jij op zoek naar een leuk, origineel cadeau voor familie, vrienden of een collega? Een cadeaubon van Huidstudio by Ann is het ideale cadeau voor iedereen die toe is aan ontspanning. Verkrijgbaar vanaf €10 en vrij te besteden. De bon wordt feestelijk voor je verpakt en desgewenst een persoonlijk kaartje aan toegevoegd. Je kunt de cadeaubon ophalen wanneer het jou uitkomt of laten bezorgen.

My products

Mintenz
Young Living
Food for Skin

Boek je afspraak

De online boeking is pas definitief wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Afspraak gemaakt maar geen bevestiging ontvangen? Stuur mij dan even een berichtje.