Behandelingen

Voel je welkom bij Huidstudio by Ann. Een studio waar jij centraal staat en waar ik naar jou als mens kijk vanuit een holistische benadering. Ik ben niet alleen gefocust op de buitenkant maar gericht op de mens als geheel. Alle facetten (fysiek, mentaal en emotioneel) staan namelijk met elkaar in verbinding. Breder kijken dan enkel de symptomen, het werken met etherische oliën, verschillende massagetechnieken en huidverbetering komen hier samen.

Facials

Een gezonde, mooie huid en een moment voor jezelf. Huidstudio by Ann is een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en waar tegelijkertijd jouw huid effectief en zichtbaar wordt verbeterd. Aan de hand van een huidanalyse stel ik gerichte vragen over voeding, slaap, stressniveaus en eventuele medische aandoeningen. Dit helpt mij om een volledig beeld te krijgen en de mogelijke oorzaken van een huidprobleem te achterhalen. Jouw huid geeft mij een schat van informatie. Net als een vingerafdruk is iedere huid uniek, daarom is geen enkele behandeling hetzelfde.

Huidverbetering

Ik geloof dat de huid kan verbeteren door krachtige natuurlijke en voedende ingrediënten die de natuurlijke balans van de huid respecteren. In combinatie met massages zoals bindweefsel, cupping, Gua Sha en op maat gemaakte maskers ga ik voor huidverbetering zonder de huid te beschadigen. Ik stimuleer de huid om weer in actie te komen. De aanmaak van collageen wordt daardoor bevorderd, afvalstoffen worden afgevoerd zodat nieuw zuurstofrijk bloed vol met voedingstoffen de huid kan bereiken. Een mooie, stralende huid die in balans is, dat is mijn uitgangspunt.

Zij gingen je voor

Massage

Kom tot rust tijdens een lichaamsmassage. Een massage zorgt ervoor dat je lichaam zich helemaal kan ontspannen en de aanmaak van endorfine (het geluks hormoon) en oxytocine (het knuffel hormoon) worden gestimuleerd. Hierdoor neemt je stress af en het verhoogd je geluksgevoel. Om een optimale ontspanning te bereiken wordt tijdens de massage een natuurlijke olie gebruikt en aromatherapie.

Visagie

Met oog voor detail creëer ik graag jouw perfecte look. Voor iedere gelegenheid kun je bij mij terecht voor een passende make-up. Van naturelle dagmake-up look tot een stralende bruidsmake-up. Ik zorg dat je jezelf blijft maar dan op de allermooiste manier! Ook geef ik met plezier make-up advies over het gebruik van Mintenz minerale poeder.

Gift cards

Een giftcard van Huidstudio by Ann is het ideale cadeau voor iedereen die toe is aan ontspanning. Verkrijgbaar vanaf 10 euro en vrij te besteden. Bestel gemakkelijk online jouw giftcard. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een email met de giftcard inclusief unieke code.

Wil je toch liever dat het tastbaar is? Laat het mij weten! De bon word feestelijk voor je verpakt en kan tijdens openingstijden of op afspraak opgehaald worden in de studio.

My products

Mintenz

Farfalla

Food for Skin

Boek je afspraak

De online boeking is pas definitief wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Afspraak gemaakt maar geen bevestiging ontvangen? Stuur mij dan even een berichtje.