Hi, mijn naam is Annemarie!

Gepassioneerd, zorgzaam, gevoelsmens, drie woorden die mij goed omschrijven. Eigenschappen die ik met een glimlach inzet in mijn werk als schoonheidsspecialiste. In mijn studio gun ik jou een moment van ontspanning. Met natuurlijke producten en speciale (massage)technieken haal ik het beste in jouw huid naar boven. Mijn studio onderscheidt zich door een holistische kijk. Ik ben niet alleen gefocust op de buitenkant maar gericht op de mens als geheel.

Hoe het is begonnen

Tijdens mijn opleiding als verzorgende IG raakte ik meer en meer geboeid door het grootste orgaan van het menselijk lichaam: de huid. Een logische vervolgstap was voor mij de opleiding allround schoonheidsspecialiste.

Mijn eigen huidstudio. Het was een droom die in 2012 uitkwam. Waar ik eerst beide beroepen combineerde, heb ik uiteindelijk in 2016 mijn baan in de thuiszorg vaarwel gezegd. Om vervolgens mij volledig te kunnen richten op mijn eigen onderneming.

Neem een kijkje bij Huidstudio by Ann

Bij mij kun je terecht voor verschillende behandelingen. Van huidverbeterende gezichtsbehandelingen en ontspannende lichaamsmassages tot losse deelbehandelingen. Iedere behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidbehoeften voor een unieke ervaring.

Een bewuste keuze voor natuurlijke producten

Het streven om natuurlijke huidverzorgingsproducten in te zetten begon toen ik moeder werd. Ik zocht naar producten die zacht zouden zijn voor de gevoelige huid van mijn dochter, maar ontdekte dat veel zogenaamde natuurlijke huidverzorgingsmerken bijna volledig synthetische ingrediënten gebruikten.

Nadat ik zag wat de natuurlijke producten bij mijn dochter haar huid deden, wou ik dit mijn klanten ook bieden. Natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn namelijk geschikt voor ieder huidtype. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die erin zitten. Je lichaam herkent dit als eigen. De producten waar ik mee werk in de studio versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

Zie ik je snel bij Huidstudio by Ann?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en acties en volg mij op Instagram!