Hi, mijn naam is Annemarie!

Zorgzaam, gevoelsmens, perfectionistisch, drie woorden die mij goed omschrijven. Ik haal veel energie uit mensen gelukkig maken en iets voor een ander kunnen betekenen. Eigenschappen die goed passen bij wat ik doe.

Ik kan erg genieten van mooie dingen. Mijn gezin, reizen, natuur, zon. Ook maak je mij blij met een heerlijke cappuccino, warme zomeravonden en familie en vrienden om mij heen. Ik ben dol op mijn moestuin, kringloop gelukjes en koken.

Hoe het is begonnen

Tijdens mijn opleiding als verzorgende IG raakte ik meer en meer geboeid door het grootste orgaan van het menselijk lichaam: de huid. Een logische vervolgstap was daarom voor mij de opleiding allround schoonheidsspecialiste.

Mijn eigen huidstudio. Het was een droom die in 2012 uitkwam. Waar ik eerst beide beroepen combineerde, heb ik uiteindelijk in 2016 mijn baan in de thuiszorg vaarwel gezegd. Om vervolgens mij volledig te kunnen richten op mijn eigen onderneming.

Neem een kijkje bij Huidstudio by Ann

Net als een vingerafdruk is iedere huid uniek, daarom is geen enkele behandeling hetzelfde. Mijn passie is om jou te laten stralen!

Bij mij kun je terecht voor verschillende behandelingen. Van huidverbeterende gezichtsbehandelingen en ontspannende lichaamsmassages tot losse deelbehandelingen. Alle behandelingen worden op maat samengesteld, zodat deze perfect bij jouw huid en wensen past.

Een bewuste keuze voor natuurlijke producten

Het streven om echt natuurlijke huidverzorgingsproducten in te zetten begon toen ik moeder werd. Ik zocht naar natuurlijke producten die zacht zouden zijn voor de gevoelige huid van mijn dochter, maar ontdekte dat veel zogenaamde natuurlijke huidverzorgingsmerken bijna volledig synthetische ingrediënten gebruikten.

Nadat ik zag wat de natuurlijke producten bij mijn dochter haar huid deden, wou ik dit mijn klanten ook bieden. Natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn namelijk geschikt voor ieder huidtype. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die erin zitten. Je lichaam herkent dit als eigen. De producten waar ik mee werk in de studio versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

Zie ik je snel bij Huidstudio by Ann?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en acties en volg mij op Instagram!