Verzenden & retourneren

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Ik verstuur jouw pakketje binnen 1-3 werkdagen met PostNL. Soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Als ik, om wat voor reden dan ook, deze levertijd niet haal dan breng ik je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wat zijn de verzendkosten?

De vermelde verkoopprijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden automatisch berekend en bedragen:

  1. Voor Nederland: Verzendkosten pakket bedragen €6,95 voor bestellingen van 0 – 10 KG.
  2. Voor Nederland: Verzendkosten brievenbuspakket bedragen €4,25.
  3. Voor Nederland: Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 100,-.
  4. Voor bestellingen buiten Nederland gelden andere verzendkosten. Staat jouw land er niet bij vermeldt, dan kun je een mail sturen naar info@huidstudiobyann.nl.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

  • iDEAL-betaling: Je betaalt via iDEAL snel, makkelijk en betrouwbaar.
  • PayPal: Je betaalt veilig en snel via PayPal.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen op locatie. Je kiest dan voor de optie ‘afhalen in Thesinge’. Hierbij hoef je geen verzendkosten te betalen. Alle bestellingen die afgehaald worden staan buiten bij de voordeur in de rode afhaal kist. Je kunt jouw bestelling afhalen nadat je de bevestiging email hebt ontvangen dat jouw bestelling afgerond is. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Retourbeleid

  • Geopende artikelen kunnen helaas niet retour genomen worden ivm hygiëne.
  • Ongeopende artikelen kunnen binnen 14 dagen retour gezonden worden naar Huidstudio by Ann, Thesingerweg 6, 9797TG Thesinge.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mits het product nog gesloten is en de verpakking geen beschadiging heeft opgelopen. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@huidstudiobyann.nl. De ondernemer zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kan deze waardevermindering van het product aan jou doorberekend worden. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.